Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

«Άθλια η Ελλάδα!»

ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. «ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ Η Ν. ΚΟΡΕΑ». «ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ».Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο ξένος Τύπος μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της Εθνικής Ελλάδος.

Η ισπανική εφημερίδα «As» αναφέρει στο ρεπορτάζ της για την αναμέτρηση πως η «Κορέα πέρασε χειροπέδες σε μια αδύναμη Ελλάδα».

Η γερμανική εφημερίδα «Kicker» αναφέρει πως οι Κορεάτες εξαπάτησαν τους Έλληνες, στο δημοσίευμα για την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Από την πλευρά του, το «Skysports» αναφέρει στον τίτλο: «Πιο επιδέξιοι από τους Έλληνες οι Κορεάτες».

Το «Goal.com» τονίζει: «Περίπατος στο… Παρκ(ο) για την Κορέα». Επίσης, το «Yahoo Sport» υπογραμμίζει: «Η Κορέα έκανε στην άκρη την άθλια Ελλάδα».

Πιο συγκρατημένοι ήταν οι τίτλοι των «ABC» και «ESPN», αφού το πρώτο αναφέρει «Εύκολη νίκη για την Κορέα» και το δεύτερο «Η Κορέα νίκησε δίκαια την Ελλάδα».

Το «BBC» αναφέρει στον τίτλο του το σκορ της νίκης των Νοτιοκορεατών επί της Εθνικής Ελλάδος και στην συνέχεια συμπληρώνει πως «η Κορέα πήρε μια σημαντική νίκη αυτοπεποίθησης στην πρεμιέρας της στο παγκόσμιο κύπελλο της Νοτίου Αφρικής απέναντι στην Ελλάδα».

Η επίσημη ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου «fifa.com» τονίζει πως «οι Κορεάτες κρατούσαν όλους τους άσους» και συμπληρώνει πως η ασιατική ομάδα κατάφερε να φτάσει άνετα στη νίκη επί της Ελλάδας.

Η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport» αναφέρει στην ηλεκτρονική της μορφή πως η «Κορέα ήταν κάτι πάρα πολύ για την Ελλάδα», θέλοντας να δείξει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Πορτ Ελίζαμπεθ.

Τέλος, η πορτογαλική εφημερίδα «Abola» τονίζει πως «η Κορέα χτύπησε δυο φορές την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: