Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Εκπλήξεις Ρεχάγκελ

Τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Λουκά Βύντρα επέλεξε ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Ότο Ρεχάγκελ για να αντιμετωπίσει την Νότια Κορέα (NET, 14:30), αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Σωτήρη Κυργιάκο. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, όπως διέρρευσε από το ξενοδοχείο της αποστολής, προχώρησε σε αυτή την αλλαγή προκειμένου να αντιμετωπίσει τους γρήγορους παίκτες της Νότιας Κορέας, επιλέγοντας να παρατάξει την Εθνική με σύστημα 4-3-3. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρεχάγκελ είχε χρησιμοποιήσει το δίδυμο Βύντρα-Παπαδόπουλο στο β΄ μέρος της φιλικής αναμέτρησης με την Παραγουάη.

Αυτό που μένει να φανεί και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι ο ρόλος του Κώστα Κατσουράνη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν δηλαδή ο 31χρονος μέσος του Παναθηναϊκού, θα αρκεστεί σε ρόλο αμυντικού χαφ ή αν θα γίνεται ο τρίτος κεντρικός αμυντικός, προσφέροντας βοήθειες στους Αβραάμ και Βύντρα.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπαδόπουλο, Βύντρα, τον Σεϊταρίδη δεξιά και τον Τοροσίδη αριστερά. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Τζιόλης. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαμαράς (αριστερά), Χαριστέας (δεξιά) και Γκέκας (σέντερ φορ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: