Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ευχάριστα νέα για Πίρλο

Το ιατρικό τιμ της Ιταλίας άναψε το πράσινο φως για την χρησιμοποίηση του Αντρέα Πίρλο στο τρίτο παιχνίδι με την Σλοβακία και έτσι ο Αντρέα Κόσου, που είχε μεταβεί στη Νότιο Αφρική ως ο 24ος παίκτης, θα γυρίσει στην Ιταλία.Η αποθεραπεία του Πίρλο από τον πρόσφατο τραυματισμό του εξελίσσεται πολύ καλά και έτσι ο έμπειρος μέσος ενδέχεται να είναι έτοιμος και πριν τα νοκ άουτ, προλαβαίνοντας το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, αυτό με αντίπαλο την Σλοβακία.

Παράλληλα, ο Μάουρο Καμορανέζι έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και έτσι οι φόβοι που υπήρχαν πριν λίγες εβδομάδες για απουσία του από το Μουντιάλ ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Αυτό σημαίνει πως ο Κόσου θα επιστρέψει στην Ιταλία καθώς ο Λίπι δεν τον χρειάζεται πλέον στην αποστολή. Ο μέσος της Κάλιαρι είχε μεταβεί στη Νότια Αφρική ως... επιλαχών στην περίπτωση που κάποιος εκ των Πίρλο ή Καμορανέζι έμενε εκτός διοργάνωσης, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και έτσι ο τεχνικός των «ατζούρι» διαμήνυσε στον Κόσου πως δεν τον χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: