Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Κατηγορεί τις... βουβουζέλες ο Μέλο

http://www.sport.gr/files/news/2010-07-13/1279009802_melo1_250x.jpgΗ Βραζιλία απογοήτευσε μη καταφέρνοντας να πραγματοποιήσει την αναμενόμενη πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Φελίπε Μέλο έγινε ο... αποδιοπομπαίος τράγος, λόγω του αυτογκόλ του (αν και τελικά χρεώθηκε στον Σνάιντερ) στον προημιτελικό με την Ολλανδία (2-1 για τους οράνιε). Παρόλα αυτά, ο άσος της Σελεσάο, αφού βγήκε από το σπίτι του μετά τις αποδοκιμασίες, δήλωσε ότι μερίδιο της ευθύνης φέρουν και οι... βουβουζέλες!

"Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος: είναι λες και ό,τι έκανα ήταν αρνητικό. Ξεχνάμε τα καλά πράγματα, όπως την ασίστ που έβγαλα στον Ρομπίνιο και τις καλές μου εμφανίσεις στα άλλα παιχνίδια.

Ξέρω ότι φέρω μερίδιο ευθύνης για την ήττα από την Ολλανδία, αλλά ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Ο Ζούλιο Σέζαρ φώναξε για την μπάλα, αλλά με τις βουβουζέλες ήταν δύσκολο να ακούσω", τόνισε ο Μέλο.

Τώρα, ο άσος της Γιουβέντους θέλει να αφήσει πίσω του τις άσχημες αναμνήσεις και να επικεντρωθεί στη νέα αγωνιστική σεζόν: "Τώρα, στόχος μου είναι να επιστρέψω στη Γιουβέντους και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Ελπίζοντας, φυσικά, να αποφύγει το βραβείο του Χειρότερου Παίκτη του πρωταθλήματος της Serie A που του δόθηκε πέρυσι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: