Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Χαμόγελα για Ίβιτς – Προς Σέρρες ο "Αμπού"

http://1.1.1.2/bmi/www.sport24.gr/ast/cov/iv/ivic_2010_7_13_18_58_24_b.jpgΟ Μάριο Μπερέτα αφού ξεκαθάρισε προς τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλη εμφάνιση ανάλογη με αυτήν στο φιλικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος στην ενημέρωση της μαγνητικής του Βλάνταν Ίβιτς.Το αποτέλεσμα αυτής ήταν το επιθυμητό, καθαρή, κάτι που σημαίνει ότι ο Σέρβος μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης γλίτωσε τα χειρότερα μετά το τράβηγμα στον δεξί του δικέφαλο που είχε υποστεί στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου και πλέον από αύριο θα αρχίσει και πάλι να αυξάνει ρυθμούς.

Σε μία μέρα όπου όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ πρόκειται να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων μετά το σημερινό ρεπό. Ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Ίβιτς δεν θα αγωνιστεί στο τρίτο φιλικό επί γερμανικού εδάφους το απόγευμα της Πέμπτης (15/07, 19:30), κόντρα στην Έρφουρτ με όλα να συνηγορούν πως θα κάνει την επανεμφάνισή του στο τέταρτο φιλικό με τους Κίκερς Όφενμπαχ το απόγευμα του Σαββάτου (17/7).

Από εκεί και πέρα κι ενώ ο διεθνής Τυνήσιος μπακ, Ανίς Μπουσαϊντι, είναι αύριο να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις επί γερμανικού εδάφους και να υπογράψει ακολούθως το συμβόλαιό του μονοετούς χρονικής διάρκειας, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, φαίνεται να βρίσκεται λύση όσον αφορά τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι.

Το πιο πιθανό ο Γκανέζος μέσος είναι να επιστρέψει μετά από έναν χρόνο απουσίας και πάλι στην ομάδα του Πανσερραϊκού από όπου είχε αποκτηθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο με το μόνο ανοιχτό ζήτημα να παραμένει αυτό του Νίκου Αραμπατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: