Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Θετικός ο ντα Κόστα, αλλά...


Ο Μανουέλ Ντα Κόστα με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ Ο Μανουέλ ντα Κόστα βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι "πράσινοι" δεν έχουν έρθει σε επαφή με τον Πορτογάλο αμυντικό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Ο άσος της Γουέτ Χαμ μιλώντας στην εφημερίδα "Sportday" εμφανίστηκε θετικός στο να φορέσει τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος.

"Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα προσηλωμένος στη Γουέστ Χαμ. Εγω ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα και είμαι επικεντρωμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν. Εχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά με εμένα δεν έχει γίνει καμία απευθείας επαφή από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Είμαι παίκτης της Γουέστ Χαμ και για τις επόμενες μέρες, μέχρι την Πέμπτη, δεν μπορώ να τοποθετηθώ επί μεταγραφικών θεμάτων στον Τύπο.

Σαφώς και γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας ελκυστικός και γνωστός σύλλογος που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα. Αν ο Παναθηναϊκός κάνει μία καλή πρόταση και συμφωνήσει με τη Γουέστ Χαμ, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να συζητήσω και να συμφωνήσω με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για υποθετικά θέματα.

Εχω ακουστά τον Κάρλος Φρέιτας, όμως επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν έχω προς το παρόν καμία απευθείας επαφή με τον Παναθηναϊκό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: