Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Δοκιμάζει Γάλλο ο Βλάχος


Ο Λουάκ Ντιφό Ο Γάλλος αμυντικός μέσος Λουάκ Ντιφό, παίρνει μέρος στις προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης από τη Δευτέρα. Ο 21χρονος παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μονακό, θα παραμείνει για μερικές μέρες στις τάξεις της ομάδας, μέχρι να αποφασίσει ο Βαγγέλης Βλάχος αν μπορεί να βοηθήσει.

Πλέον η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο χωριό Κάψια, στο οποίο η ομάδα θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Ιουλίου. Ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος επεσήμανε πώς: "Η χρησιμότητα και η σημασία του ξενοδοχείου είναι να γίνουμε μία οικογένεια και οι παλιότεροι ποδοσφαιριστές να ενσωματώσουν στην ομάδα τους νέους παίκτες. Σε αυτό το διάστημα όλοι οι παίκτες θα γνωριστούν καλύτερα, αφού θα κάνουν όλες τις κινήσεις της ομάδας μαζί".

Στον αγωνιστικό τομέα, την Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κρις, Ρούμπιλ, Τσαμπούρης, Κουρμπέλης, όμως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμοι για να προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς.

Μιλώντας για την προετοιμασία του Αστέρα ο παλιότερος παίκτης της ομάδας, Αντώνης Λαδάκης δήλωσε: "Αυτή την περίοδο δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις δίνοντας όλοι οι ποδοσφαιριστές τον καλύτερο μας εαυτό.

Στόχος αυτή την περίοδο είναι να γίνουμε μία οικογένεια όλοι μαζί και στο πρωτάθλημα να πάμε καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του".

Τέλος, μιλώντας για την κλήρωση του πρωταθλήματος ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε: "Δεν με απασχολεί ποια είναι η σειρά των αντιπάλων, γιατί θα παίξουμε με όλους. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος και όπως έχω ξαναπεί μας απασχολεί να φτιάξουμε μία καλή ομάδα που θα παίζει και καλό ποδόσφαιρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: