Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Κουτσιανικούλης: «Φέτος θα προσφέρω περισσότερα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τους λόγους για τους οποίους δεν απέδωσε τα αναμενόμενα την περσινή σεζόν εξήγησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης «Ελπίζω ότι φέτος, που είμαι πιο εξοικειωμένος με το κλίμα της ομάδας, να προσφέρω πολλά περισσότερα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 22χρονος μεσοεπιθετικός.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κουτσιανικούλης

Πώς περιμένεις τη δεύτερη χρονιά σου στον ΠΑΟΚ;

«Ελπίζω να είναι διαφορετική -προς το καλύτερο. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό, για να δώσω ό,τι περισσότερο γίνεται. Και για την ομάδα, νομίζω ότι τώρα βάζουμε τις βάσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Εχεις καταλάβει τι δεν πήγε καλά πέρυσι για σένα; Τι χρειάζεται να κάνεις για να βελτιωθεί και η απόδοσή σου;

«Το πρώτο θέμα ήταν ότι ήρθα από μία μικρομεσαία ομάδα σε ένα μεγάλο σύλλογο με πολλές απαιτήσεις. Υπήρχε μεγάλη πίεση για εμένα, μια και όλοι περίμεναν πολλά πράγματα. Ηταν πολύ δύσκολο το ξεκίνημά μου και σίγουρα δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του κόσμου. Ξέρω ότι περίμεναν και περιμένουν πολλά από εμένα. Ελπίζω ότι φέτος, που είμαι πιο εξοικειωμένος με το κλίμα της ομάδας, να προσφέρω πολλά περισσότερα».

Αλήθεια, τι θεωρείς ότι έμαθες περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά;

«Κάθε χρόνο όλο και κάτι μαθαίνεις. Προσωπικά, πήρα πολλά πράγματα και πέρυσι από τους προπονητές αλλά και τους συμπαίκτες μου. Εμπειρίες που θα με βοηθήσουν για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: