Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Υποδέχεται και τον Ρόμενταλ


Ο Ντένις Ρόμενταλ πιάνει λιμάνι Τρεις αφήξεις σε τέσσερις μέρες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει αρχίσει να γεμίζει το ρόστερ του. Την αρχή την έκανε ο Ιμπαγάσα, τη σκυτάλη πήρε ο Χολέμπας και η συνέχεια ανήκει στον Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος αναμένεται να πατήσει το ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Δανός την Τετάρτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στους "ερυθρόλευκους" υπογράφοντας το διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Ο 32χρονος θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στα μέσα της περσινής περιόδου, όταν και διαγνώστηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Ρόμενταλ θα υπογράψει την Τετάρτη, αλλά μέσα στην ημέρα (Τρίτη) το ίδιο θα κάνει και ο Χοσέ Χολέμπας. Ο Γερμανός που αποτελεί προσωπική επιλογή του Εβαλντ Λίνεν θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να γίνει και με τη βούλα "ερυθρόλευκος", ενώ ετοιμάζεται και για το παιχνίδι με την Μπέσα όπου αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του παίζοντας από την αρχή στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι άμεσες ανάγκες του Ολυμπιακού περιορίζονται σε έναν αριστερό χαφ, ενώ στη συνέχεια ο μεταγραφικός σχεδιασμός περιλαμβάνει και δύο παίκτες που θα μπορούν να αγωνιστούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: