Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ηρακλής: Παρασκευή κληρώνει για Κονέ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ενα από τα... σίριαλ, το οποίο εκτυλίσσεται εδώ και μερικές εβδομάδες, είναι αυτό ανάμεσα στην ΠΑΕ Ηρακλής και τον Παναγιώτη Κονέ.

Χθες η προσφυγή που έχει καταθέσει ο νεαρός εκδικάστηκε στην Αθήνα και η τελική απόφαση για την έκβασή της αναμένεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, με τη διοίκηση του Ηρακλή να εκφράζει την αισιοδοξία της για αίσια κατάληξη της υπόθεσης.

Στο μεταξύ, διά της νομικής οδού διεκδικεί 60.000 ευρώ και ο Μπογκντάν Μάρα από την προηγούμενη ομάδα του, την Κλουζ, χρήματα που έπρεπε να του καταβληθούν από την 1η Φεβρουαρίου του 2010.

«Δεν ήθελα να φτάσω μέχρι εδώ, αλλά αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με τα χρήματα. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και στην Ελλάδα, οπότε τα χρειάζομαι διότι τα δούλεψα» τόνισε χαρακτηριστικά στη ρουμανική ιστοσελίδα prosport.ro ο Μάρα και πρόσθεσε:

«Εκανα έξι μήνες υπομονή, αλλά ήδη έχουμε καθυστερήσει πάρα πολύ. Ο κ. Μουρεσάν (σ.σ.: πρόεδρος της Κλουζ) μου εξήγησε ότι διανύει περίοδο οικονομικών προβλημάτων, αλλά κι εγώ έχω μια οικογένεια...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: