Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η Εσπανιόλ αποθεώνει τον Ινιέστα


Ο Ινιέστα πανηγυρίζει το γκολ στον τελικό Ο Ινιέστα γκρέμισε τα τείχη που είχαν ορθωθεί τόσα χρόνια ανάμεσα στις δύο συμπολίτισσες. Η χειρονομία του άσου της Μπαρτσελόνα να αφιερώσει το νικητήριο γκολ του τελικού του Μουντιάλ, στον αδικοχαμένο Χάρκε, συγκίνησε τους φιλάθλους, τους παίκτες και τη διοίκηση της Εσπανιόλ.

Ο επίσημος ιστότοπος της Εσπανιόλ έχει άρθρο με τίτλο "Μία αξέχαστη χειρονομία" και στο κείμενο αναφέρεται στο μεγαλείο της κίνησης του Ινιέστα, ο οποίος αφιέρωσε το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας του, αλλά και στην ιστορία της Ισπανίας στον φίλο του που πλέον δεν βρίσκεται ανάμεσα μας.

Οι παίκτες της ομάδας της Βαρκελώνης συζητούσαν την ενέργεια του Ινιέστα κατά τη διάρκεια των εργομετρικών εξετάσεων και κάποιοι με δηλώσεις του τον ευχαρίστησαν, τονίζοντας πως με την ενέργεια του αυτή έδειξε πως δεν είναι μόνο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και σπουδαίος χαρακτήρας.

Ο Ινιέστα αποθεώνεται και από τους φιλάθλους της Εσπανιόλ σε διάφορα forum στο Ιντερνετ. Μάλιστα αναφέρουν πως ο διεθνής μέσος θα γίνει ο πρώτος παίκτης της Μπαρτσελόνα που θα χειροκροτηθεί στο στάδιο "Κορνεγιά Ελ-Πρατ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: