Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Σισέ: "Θέλω να γυρίσω στην Λίβερπουλ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η πρώτη χρονιά στον Παναθηναϊκό υπήρξε ιδιαίτερα πετυχημένη για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν έχει ξεχάσει το πέρασμα του από την Πρέμιερ Λιγκ πριν πάρει μεταγραφή στους "πράσινους" και σκέφτεται την επιστροφή του, σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση, κατά προτίμηση από την Λίβερπουλ.

Με δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης της Αγγλίας, ο Σισέ αποκάλυψε ότι μία πρόταση των "ρεντς" θα αποτελούσε ευχάριστο γεγονός για αυτόν.

"Στην Λίβερπουλ δεν είχα τις ευκαιρίες που ήθελα. Στην Σάντερλαντ μου δόθηκαν ευκαιρίες αλλά θα προτιμούσα την επιστροφή μου στην Λίβερπουλ. Κατά την άποψη μου είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Αγγλία και μου ταιριάζει. Ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλη φορά και είμαι έτοιμος να επιστρέψω".

Ο Σισέ φόρεσε την φανέλα της Λίβερπουλ την περίοδο 2004-06 έχοντας 49 συμμετοχές και 12 γκολ, ενώ την τελευταία σεζόν στην Αγγλία πριν πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό αγωνιζόταν στην Σάντερλαντ έχοντας 35 συμμετοχές και 10 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: