Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Καραγεωργίου: "Δεν μετράει το πρόγραμμα"


Ο Νίκος Καραγεωργίου δίνει οδηγίες... Ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, μίλησε την Δευτέρα με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Οπως τόνισε, καμία σημασία δεν έχει το πρόγραμμα και η σειρά των αγώνων, αν μία ομάδα δεν είναι γενικά έτοιμη για να μπει στην διαδικασία.

"Οπως συνηθίζεται να λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα παίξουμε με όλες τις ομάδες και το πρόγραμμα δεν έχει καμία σημασία. Αυτό δεν ισχύει στις εξής περιπτώσεις: 1) Όταν μια ομάδα είναι ανέτοιμη σε όλες τις πλευρές τότε είτε παίζει με μεγάλη ομάδα είτε όχι το πρόγραμμα είναι βουνό. 2) Το ακριβώς αντίθετο, όταν μια ομάδα είναι έτοιμη δεν έχει να φοβηθεί κανένα και θα έχει την διάθεση και το πάθος να κερδίσει τα παιχνίδια", είπε ο Καβαλιώτης τεχνικός.

Στον αγωνιστικό τομέα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ο Γιώργος Κανδηλάκης. Την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν, καθώς ο Νίκος Καραγεωργίου τους έχει δώσει ρεπό. Την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί (08:30) και απόγευμα (19:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: