Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ: Άνεμος… νίκης στο Μπριζ

ΠΑΟΚ: Άνεμος… νίκης στο Μπριζ

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σήμερα στις 20:00 ξανά στις ευρωπαϊκές μάχες συνεχίζοντας τη φετινή του ευρωπαϊκή περιπέτεια στο Βέλγιο, όπου θα ξεκινήσει τους αγώνες για τον 4ο όμιλο του Europa League αντιμετωπίζοντας την Μπριζ.
Ο Δικέφαλος φιλοδοξεί να μπει με το δεξί στους αγώνες του ομίλου καθώς με ένα «διπλό» στην πρεμιέρα στο Βέλγιο θα βάλει δυνατή υποψηφιότητα από την αρχή για πρόκριση στη φάση των «32″, καθώς υπενθυμίζεται ότι από κάθε όμιλο θα προκριθούν δυο ομάδες. Χθες ο Παύλος Δερμιτζάκης δοκίμασε ένα άλλο σχήμα σε σχέση με εκείνο που είχε δείξει την Τρίτη. Αντί του Κουτσιανικούλη τοποθέτησε τον Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης με Σαλπιγγίδη δεξιά και Βιεϊρίνια αριστερά. Αυτό έδειξε να είναι και το επικρατέστερο σχήμα για το σημερινό ματς. Έτσι:
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρέσιτς, ο Λίνο αριστερά και ο Σνάουτσερ στα δεξιά στην άμυνα, ο Κοντρέρας και ο Μαλεζάς κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Γκαρσία με τον Βιτόλο στα χαφ και πιο μπροστά τους ο Ίβιτς, έχοντας δεξιά του το Σαλπιγγίδη, αριστερά το Βιεϊρίνια και στην κορυφή της επίθεσης τον Παπάζογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Χαλκιάς, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Ζουέλα και Φιλομένο.

Τρέξιμο και για Κριστιάνο – «Μούσλι»

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έμειναν εκτός αποστολής και δεν ταξίδεψαν στο Βέλγιο προπονήθηκαν και χθες το πρωί στη Σουρωτή υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Καβαλιεράτου. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν ο Φώτης Κουτζαβασίλης και ο Στέφανος Αθανασιάδης, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, ο Μπουσαϊντί που είναι τιμωρημένος, αλλά και οι Γιακουμής, Γεωργίου, Σαβίνι και Σταφυλλίδης. Επίσης τρέξιμο ξεκίνησαν και ο Κριστιάνο με το Μουσλίμοβιτς, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η πιθανή ενδεκάδα της Κλαμπ Μπριζ

Ο Άντριε Κόστερ, τεχνικός της Κλαμπ Μπρίζ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με ένα 4-4-1-1:
Στέινεν – Βερμιούλεν, Ντονκ, Χούφκενς, Βαν ντερ Χέιντεν – Νταλμά, Γιράρτ, Τζίτζα, Πέρισιτς – Βάργκας, Κουεμάχα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφαν Γιοχάνενεσν (Σουηδία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: