Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τρυφερό φιλί για δύο παίκτες της Σέλτικ!


Σάλος έχει ξεσπάσει στη Σκωτία, με τους πρώην παίκτες της Σέλτικ, Ντάρεν Ο'Ντι και Κρις Κίλεν, να "συλλαμβάνονται" από βιντεοκάμερα ασφαλείας να ανταλλάσουν τρυφερό φιλί μετά από μία βραδιά σε καζίνο της Γλασκώβης

"Όλα οφείλονται στο αλκοόλ", έσπευσε να εξηγήσει μία πηγή προσκείμενη στους δύο παίκτες", για να συνεχίσει: "Οι δύο τους είχαν πιει λίγο παραπάνω. Είχαν ξεσπάσει σε γέλια και ξεκίνησαν να αστειεύονται και να αγκαλιάζονται. Ό,τι έκαναν στη συνέχεια ήταν ένα αστείο".Αυτή τη στιγμή ο Ιρλανδός Ο'Ντι αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ, Ίπσουιτς, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στους "καθολικούς" τον Ιανουάριο οπότε και λήγει ο δανεισμός του, ενώ όσον αφορά στον Νεοζηλανδό Κίλεν αγωνίζεται πλέον στην κινεζική Σέντσεν Ρούμπι.

Την εκτίμηση ότι αυτό που έγινε δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα αστείο μεταξύ των δύο ανδρών, εξέφρασε με δηλώσεις της στην εφημερίδα "Scottish Sun" και μία άλλη πηγή.

"Ήταν απλά μία βραδιά ποτού και οι δυο τους είναι γνωστοί για τις πλάκες που κάνουν. Τώρα θα είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτούς. Θα περάσουν άσχημες στιγμές στα αποδυτήρια και με τους οπαδούς".

Από την πλευρά του πάντως ο Ντάρεν Ο'Ντι, ο οποίος διατηρεί δεσμό με το μοντέλο Μελίσα Τσενγκ, δεν φαίνεται και τόσο "προβληματισμένος" για το περιστατικό. "Ήταν απλά ο Κίλεν που ήθελε ένα φιλί για καληνύχτα", δήλωσε αστειευόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: