Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΟΙ.. «ΠΟΙΗΤΕΣ» ΤΗΣ Ε.Π.Ο.


«Με αφορμή τη διακίνηση φημών, που δημοσιοποιούνται μέσω ρεπορτάζ και εμπλέκουν "στελέχη της ΕΠΟ" σε ύποπτες συναλλαγές, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
Πάγια και σαφής θέση της ΕΠΟ είναι η επιβολή κανόνων διαφάνειας στο ποδόσφαιρο. Θέση που δεν απορρέει απλώς από το θεσμικό ρόλο της, αλλά και από τη σφοδρή επιθυμία της Ομοσπονδίας να κερδίσει το στοίχημα για ένα καθαρό προϊόν χωρίς σκιές. Τίποτα δεν πρόκειται να προκαλέσει την ανάσχεση της επίμονης προσπάθειας εκ μέρους της ΕΠΟ να αναδειχτεί νικήτρια στον αγώνα της αξιοπιστίας. Ούτε το απευκταίο ενδεχόμενο να δεχτεί αυτογκόλ. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση των αρχών, έτσι ώστε να διευκολύνουμε το έργο των ελεγκτικών μηχανισμών και της Δικαιοσύνης. Σε αυτόν τον αγώνα είναι συμπαίκτες μας. Η ΕΠΟ θα διατηρήσει την πολιτική των "ανοικτών θυρών" προς τις Αρχές και αναμένει αυτή η συνεργασία να αποκτήσει αμφίδρομο χαρακτήρα για να προκύψει άμεσα το κοινά επιδιωκόμενο αποτέλεσμα», δηλώνει με ανακοίνωση η Ε.Π.Ο..
Υ.Γ.1: Τι θέλει να πει ο ποιητής-εμπνευστής της ανακοίνωσης;
Υ.Γ.2: Αν δεν έβγαζε ανακοίνωση η Ε.Π.Ο. για να δηλώσει ότι είναι στη διάθεση των αρχών, θα άλλαζε κάτι στις έρευνες της δίωξης οικονομικού εγκλήματος;
Υ.Γ.3: Όταν κάνει λόγο για αυτογκόλ, ψιλοπαραδέχεται ότι ίσως και κάτι να συμβαίνει; Επιμελεια ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: