Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Πήραν παράταση ΑΕΚ, Ηρακλής και Μαρούσι



ΑΕΚ, Ηρακλής και Μαρούσι πήραν την Πέμπτη παράταση προκειμένου να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Οι τρεις ΚΑΕ καλούνται να συμπληρώσουν τον ελλιπή φάκελο που παρουσίασαν αρχικά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ως την ερχόμενη Παρασκευή στις 24 Σεπτεμβρίου.

Αν προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα, τότε θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 που ξεκινά στις 16 Οκτωβρίου. Ωστόσο οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η παράταση που έλαβαν οι δύο ομάδες δόθηκε παράτυπα, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς, πρέπει, 40 ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, η ΕΕΑ να έχει αποφασίσει ποιες ομάδες παίρνουν πιστοποιητικό και ποιες όχι.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:
"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, συνέχισε την εξέταση των φακέλων, για την χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, σε ΚΑΕ Α1 Κατηγορίας και ΚΑΕ-ΤΑΚ Α2 Κατηγορίας.

Πιστοποιητικά δόθηκαν:
Α1: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ.
Α2: ΤΑΚ Α.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην επόμενη συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί ο έλεγχος των δικαιολογητικών στις υπόλοιπες τρεις ομάδες τις Α1 Κατηγορίας, ΑΕΚ, Ηρακλής, Μαρούσι και της Α2 στις ΚΑΕ, Τρίκαλα, Ολύμπια Λάρισας και ΤΑΚ Κόροιβος Αμαλιάδας. Για τις υπόλοιπες ομάδες της Α2, που είναι ερασιτεχνικές δεν απαιτείται πιστοποιητικό συμμετοχής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: