Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Πιστή καθολική, ανοιχτή σε ανήθικες προτάσεις!



H Ραφαέλα Φίκο, γεννημένη στις 29 Ιανουαρίου του 1988 στην Τσέρκολα, ένα προάστιο της Νάπολι. Η Ραφαέλα έγινε ευρύτερα γνωστή στο ιταλικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο Big Brother του 2007.

Πριν την εμφάνισή της, όμως, στην ιταλική τηλεόραση, ήδη μετρούσε δύο πρωτιές σε διαγωνισμούς ομορφιάς, καθώς το 2006 αναδείχθηκε Μις "Valle Caudina" και το 2007 Μις "Grand Prix"!Την απογείωσή της στον κόσμο της μόδας, πάντως, δεν την οφείλει ούτε στο Big Brother ούτε στους δύο τίτλους της, αλλά σε μια δήλωσή της που έκανε το γύρο του κόσμου μετά τη συμμετοχή της στο Big Brother, όταν πλέον ήταν ήδη 20 ετών.

Τι είχε δηλώσει η Ραφαέλα; "Δεν ξέρω πως είναι να κάνεις σεξ. Είμαι παρθένα"!Η δήλωση αυτή έγινε στο περιοδικό "Chi" και την ακολούθησε ακόμα μία βαρύγδουπη κουβέντα, η οποία έβαζε τιμή στην ...τιμή της: "Κοστολογώ την παρθενιά μου στο 1 εκ. ευρώ! Ανυπομονώ να δω ποιος θα δώσει αυτά τα χρήματα για να με έχει. Δεν με νοιάζει αν είναι άσχημος. Θα πιω πρώτα ένα ποτήρι κρασί, θα το ξεχάσω, θα κάνω έρωτα μαζί του και θα το απολαύσω"!Την παρθενία της Ραφαέλα υπερασπίστηκε με ...όρκους και ο αδερφός της, Φρανσέσκο: "Δεν είχε ποτέ φίλο. Ορκίζομαι στον τάφο της μητέρας μου. Είναι μία πιστή καθολική και προσεύχεται κάθε βράδυ στο όνομα του Πάπα"!

Η Ραφαέλα τόνισε τότε ότι εφόσον βρισκόταν κάποιος άνδρας να προσφέρει το 1 εκ. ευρώ, θα το χρησιμοποιούσε για να αγοράσει ένα σπίτι στη Ρώμη και να φοιτήσει εκεί σε μια σχολή υποκριτικής, πληρώνοντας τα δίδακτρα με τα υπόλοιπα χρήματα!Πάντως, όταν ένας άνδρας τής πρότεινε ...855 χιλ. ευρώ για να πλαγιάσει μαζί της, εκείνη αρνήθηκε, ζητώντας 1 εκ. ευρώ ακατέβατα. Την ίδια περίοδο, απολαμβάνοντας πιθανότατα και τη φήμη που ακολούθησε τις δηλώσεις της, αναδείχθηκε ομορφότερη γυναίκα της Ιταλίας στην ηλικία της.Λίγο αργότερα, η σκανδαλοθηρική "Daily Star", αποκάλυψε τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Μάλιστα, η αγγλική εφημερίδα ανέφερε πως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τη σύστησε ως κοπέλα του στον Έλτον Τζον, μετά από μια συναυλία στην οποία συνόδεψε τη Ραφαέλα στη Λισαβόνα!
"Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Κριστιάνο", είχε απαντήσει τόσε σε ερώτηση σχετική με τον δεσμό τους η Ραφαέλα, η οποία πάντως δεν έμεινε καιρό στο πλευρό του Πορτογάλου σταρ. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, παραδέχθηκε: "Επικοινωνούσαμε συνέχεια με μηνύματα στα κινητά μας. Νιώθαμε τα κορμιά μας. Είχα αρχίσει και μαθήματα πορτογαλικών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: