Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Κυζερίδης: «Έζησα ανεπανάληπτες στιγμές»

Κυζερίδης: «Έζησα ανεπανάληπτες στιγμές»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Νίκος Κυζερίδης που συνδύασε το όνομα του με την τεράστια πρόκριση επί της Σερβέτ στην Ελβετία φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε αφενός μεν στις αναμνήσεις του από τις σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές, αφετέρου δε στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναφερόμενος στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις υπογράμμισε: «Δεν μπορώ με τίποτα να ξεχάσω το γκολ που πέτυχα απέναντι στη Σερβέτ, οι στιγμές που μου παρουσιάστηκαν τότε ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να φανταστώ στη ζωή μου μετά την οικογένεια μου. Το ποδόσφαιρο είναι η λατρεία μου, αυτά που πέρασα με τον Άρη θα τα ξεχάσω μόνο όταν κλείσω τα μάτια. Είναι αλήθεια ότι παθιαζόμουν πολύ εύκολα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι κάνεις, είναι απίστευτα ευχάριστες στιγμές και ζεις κάτι το ανεπανάληπτο. Με τη Θέλτα επρόκειτο για ένα πολύ μεγάλο ματς, μια σπουδαία ομάδα για εκείνη την εποχή, αποτέλεσε μια φανταστική εμπειρία. Πιστεύω πως ήμασταν πολύ άτυχοι στο Χαριλάου, όπου καταφέραμε να κάνουμε το 0-2, 2-2. Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι πάντοτε διαφορετικές, ακόμη και προβλήματα να αντιμετωπίζεις, τα αφήνεις στην άκρη.

Σχετικά με το αποψινό δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε: «Σίγουρα αποτελεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη, όμως πρέπει να τονιστεί ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ό,τι είχε να πετύχει, το πέτυχε με αντίπαλο την Αούστρια που πέτυχε το μεγάλο στόχο που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Τώρα ο Άρης οφείλει να παίξει χωρίς άγχος, πρέπει να παίξει πιο απελευθερωμένα και πιστεύω πως ο Άρης μπορεί να κάνει το κάτω παραπάνω».

Τέλος αναφερόμενος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ τόνισε: «Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα να επικρατήσει, να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με συνεχόμενες παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: