Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Με όπλο το «απόρθητο»


Εξαιρετικά δύσκολο είναι το έργο του Άρη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League (20:00, ANT-1 ). Οι «κίτρινοι» υποδέχονται την κάτοχο του τροπαίου και θα προσπαθήσουν να κοντράρουν στα ίσα τα αστέρια των «ροχιμπλάνκος». Άλλωστε, δώδεκα τηλεοπτικά δίκτυα απ' όλο τον κόσμο θα στείλουν εικόνα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Οι Μαδριλένοι είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη, όμως οι Θεσσαλονικείς θέλουν να χαρούν τη συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης έχει ένα αήττητο σερί 42 χρόνων στην έδρα του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ωστόσο, οι «κίτρινοι» δεν υπολογίζουν για διάφορους λόγους τον Νέτο, τον Τόχα, τον Τσέζαρεκ, τον Κάλβο, τον Τσεσνάουσκις και τον Ναφτί.

Ο Έκτορ Κούπερ θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βαγγελή, Ρονάλντο, Λαζαρίδη και Μισέλ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Φατί και ο Πρίττας, έχοντας στα πλάγια τον Μενδρινό και τον Χαβίτο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Κόκε με τον Ρουίζ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουάνμα, Κουλουχέρης, Βελλίδης, Καζναφέρης και Οριόλ.

Πώς θα παίξει η Ατλέτικο

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει ο Κίκε Φλόρες τους «ροχιμπλάνος» απέναντι στον Άρη. Συγκεκριμένα, ο χρονος προπονητής θα χρησιμοποιήσει τους: Ντε Χέα (τερματοφύλακας), Περέα (δεξί μπακ), Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν (κεντρικοί αμυντικοί), Ντομίνγκεθ (αριστερό μπακ), Καμάτσο, Σουάρες (ανασταλτικοί μέσοι), Ρέγιες (δεξί χαφ), Σιμάο (αριστερό χαφ), Φορλάν και Κόστα (επιθετικοί). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βαλέρα, Ασουνσάο, Ζοέλ, Ραούλ Γκαρσία, Αντόνιο Λόπεθ, Φραν Μερίδα και Τιάγκο. Στην Ισπανία έμειναν ο Αγκουέρο και ο Ουιφαλούσι, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Διατέθηκαν χθες και τα τελευταία εισιτήρια (από κάποιες επιστροφές) και λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ότι εισιτήρια δεν υπάρχουν πια ούτε για δείγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: