Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ουζουνίδης: «Να είμαστε καλύτεροι ποιοτικά»

Ουζουνίδης: «Να είμαστε καλύτεροι ποιοτικά»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του Ηρακλή αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Λάρισα που έρχεται είπε: «Είναι ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι. Προσωπικά περιμένω να είμαστε καλύτεροι ποιοτικά σε αυτό τον αγώνα με την Λάρισα ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Άγχος σίγουρα θα υπάρχει όπως υπάρχει σε κάθε ομάδα. Αυτό όμως πρέπει να βγει σε θετική ενέργεια. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία και αυτή πρέπει να διατηρήσουμε».

Για το υλικό των «κυανόλευκων» τόνισε: «Ο Ηρακλής έχει σπουδαία ποιότητα παικτών. Η συνοχή σίγουρα ακόμη λείπει όμως με την δουλειά θα έρθει».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρόσθεσε για την γενικόετρη αγωνιστική λειτουργία της ομάδας: «Συζήτησα με τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει πραγματικά να γίνουμε πιο επιθετκοί από την αρχή. Όμως παίζαμε και με δύο πολύ καλούς αντιπάλους που επένδυσαν πολλά χρήματα την φετινή χρονιά. Εμείς κοιτάμε να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο. Στο Περιστέρι πήραμε το αποτέλεσμα στο τέλος γιατί προσπαθήσαμε, έστω κι αν το παιχνίδι δεν μας βγήκε καλά».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα είπε: «Τον Σολτάνι μάλλον τον μάτιαξαν αφού στραβοπάτησε στην προπόνηση και είναι αμφίβολος. Επίσης δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Ηλιάδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: