Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τολμπά: «Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ»


Ο Αιγύπτιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μαγκντί Τολμπά φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από τον «Δικέφαλο», ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην ομάδα και τον πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη.

«Τότε που είχαμε αντιμετωπίσει την Μαλίν, στην Τούμπα είχα τραυματιστεί στο γόνατο μου, αλλά ο προπονητής επέλεξε να με πάρει στην 16άδα και μου ζήτησε να παίξω για δέκα λεπτά. Είχαμε στο πλευρό μας πάρα πολλούς Έλληνες, κάναμε μια πολύ μεγάλη εμφάνιση, παίξαμε πάρα πολύ καλά και πήραμε τελικά το πολυπόθητο διπλό».

«Πέρυσι είδα τον ΠΑΟΚ για τελευταία φορά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Ολλανδία (σ.σ. απέναντι στη Χέρενφειν)». Μόλις του μεταφέρθηκε πως προπονητής του ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Παύλος Δερμιτζάκης, υπογράμμισε: «Ήμουν συμπαίκτης τότε με τον Δερμιτζάκη που είχε έρθει από την Καβάλα με τον Ζαγοράκη και χαίρομαι πραγματικά που είναι τώρα προπονητής. Όταν είχα έλθει τελευταία φορά στην Ελλάδα, ο Ζαγοράκης ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: