Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστροφή και χαμόγελα! «Έξτρα» εισιτήρια για Περιστέρι

Μετά το ρεπό της Κυριακής, η ομάδα του Ηρακλή επανήλθε σήμερα στις προπονήσεις, αρχίζοντας και την προετοιμασία για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο.Οι Κομπαγιάσι και Σζοτ συνέχισαν τη θεραπεία, αλλά πέρασαν και σε ανεβασμένων ρυθμών ατομικό πρόγραμμα. Η εκτίμηση αυτής της στιγμής είναι, πως αν η κατάστασή τους εξελιχθεί ομαλά, στα μέσα της εβδομάδας θα περάσουν, αμφότεροι, σε πλήρεις ρυθμούς και θα τεθούν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την επικείμενη αναμέτρηση.

Πιο εντατικούς ρυθμούς ακολουθεί και στο δικό του ατομικό πρόγραμμα ο Κρέτσι. Από την σημερινή προπόνηση απουσίασαν ο αδειούχος Ντάνι, ο οποίος επιστρέφει οδικώς από τη Ρουμανία με την οικογένειά του και ο Βέλλιος, ο οποίος βρίσκεται στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων.

Αύριο, Τρίτη 07/09, το πρόγραμμα είναι διπλό, με προπονήσεις στις 09:00 και στις 18:00, στην Μίκρα. Στην πρωινή προπόνηση θα ισχύσει το καθεστώς της Media Day και, μετά την ολοκλήρωσή της, θα υπάρξει σύντομη τοποθέτηση ποδοσφαιριστή της ομάδας προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Και… εφεδρικά εισιτήρια για Περιστέρι!

Σήμερα μάλιστα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου η σύσκεψη των μέτρων τάξης της επικείμενης αναμέτρησης Ατρομήτου – Ηρακλή. Σε αυτή αποφασίστηκε να χορηγηθούν 1.100 εισιτήρια για τη Θύρα 1 του Σταδίου, για τις ανάγκες των φίλων του «Γηραιού», ενώ υπάρχει η προοπτική να παραχωρηθούν επιπλέον 200 εισιτήρια για τη Θύρα 2 του Σταδίου, αν και εφόσον παραστεί η σχετική ανάγκη. Σε περίπτωση κατά την οποία ο αρχικός αριθμός εισιτηρίων αποδειχθεί αρκετός η Θύρα 2 θα παραμείνει κλειστή.

Αν περισσέψουν εισιτήρια από την πλευρά των φιλοξενουμένων, θα επιστραφούν και θα διατεθούν από ειδικό εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 1 του Σταδίου πριν την αναμέτρηση. Η ΠΑΕ Ηρακλής απέστειλε έγγραφο ανταποδοτικότητας στην ΠΑΕ Ατρόμητος, διασφαλίζοντας ίδιο πλαίσιο εξυπηρέτησης σε επίπεδο εισιτηρίων σχετικά με τον αγώνα του δευτέρου γύρου. Από πλευράς των Θεσσαλονικιών στη σύσκεψη παρέστη ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, κ. Λαυρέντης Αργυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: