Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Χατζηβρέττας: Κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι

Τον απολογισμό της ως τώρα προετοιμασίας του Άρη στο Μπόρμιο της Ιταλίας, έκανε ο Νίκος Χατζηβρέττας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «κιτρίνων».Ο αρχηγός των Θεσσαλονικιών εξέφρασε την πεποίθηση του για μία καλύτερη αγωνιστική χρονιά και υπογράμμισε πως η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια.

Αναφερόμενος αρχικά στην προετοιμασία της ομάδας στο Μπόρμιο της Ιταλίας δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ να παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια. Μέχρι στιγμής όλα όσα μας λένε οι προπονητές μας πάνε καλά. Από εκεί και πέρα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια και πιστεύω ότι κάθε μέρα που θα περνάει θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το γεγονός ότι στα έως τώρα παιχνίδια της ομάδας αυτό που χαρακτηρίζει το σύνολο του Σαρόν Ντρούκερ είναι το πνεύμα της ομαδικότητας, ο έμπειρος παίκτης είπε: «Η ομαδικότητα είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει το σύγχρονο μπάσκετ και αυτό που πρέπει να έχει μια ομάδα για να πετύχει. Και σε αυτό το κομμάτι τα πάμε πολύ καλά έως τώρα. Με την ίδια συγκέντρωση και με το ίδιο μυαλό όλα τα πάνε καλά. Άλλωστε όπως μας τονίζει και ο προπονητής μας η ομαδικότητα φέρνει τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες».
Σχετικά με τη φιλοσοφία του προπονητή της ομάδας, Σαρόν Ντρούκερ, σχολίασε: «Ο προπονητής μας βασίζεται στην καλή λειτουργία τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση ώστε να έχουμε καλή ανάπτυξη του παιχνιδιού μας».

Όσον αφορά τους επόμενους αγώνες του Άρη στο Κύπελλο και στα προκριματικά του Eurocup ο γκαρντ του Άρη τόνισε: «Νομίζω ότι τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Πιστεύω ότι στους αγώνες θα παρουσιαστούμε έτοιμοι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη».
Για το αν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από πέρυσι επισήμανε: «Η αίσθηση που έχω είναι ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από πέρυσι. Την περασμένη χρονιά είχαμε πρόβλημα χημείας μεταξύ μας και έτσι δεν είχαμε το αποτέλεσμα του επιθυμούσαμε. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και θα δουλέψουμε ώστε να μη τα επαναλάβουμε».
Ερωτηθείς για τον εαυτό του και για το αν αισθάνεται πιο άνετος σε σχέση με την περσινή χρονιά επισήμανε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Κριτήριο τόσο για μένα όσο και για την ομάδα δεν είναι τα φιλικά παιχνίδια. Θέλω ειλικρινά να βοηθήσω την ομάδα στα επίσημα παιχνίδια και αυτό θα κάνω με όλες μου τις δυνάμεις ».
Καταλήγοντας ο αρχηγός της ομάδας μας δεν παρέλειψε να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους του Άρη όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011: «Οι φίλοι του Άρη στηρίζουν και αγαπούν την ομάδα.Το έχουν αποδείξει εμπράκτως. Πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να τους δώσουμε το ερέθισμα να μας στηρίξουν. Χρειαζόμαστε πολύ την υποστήριξή τους τη φετινή χρονιά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ώστε ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και να ευχαριστιέται να το βλέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: