Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Μέσι: «Θα δείτε θέαμα»!


Σίγουρος ότι όσοι παρακολουθήσουν το φιλικό Αργεντινή-Ισπανία στο Μπουένος Άιρες θα ευχαριστηθούν το θέαμα που θα προσφέρουν οι δύο ομάδες εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Marca». «Ελπίζουμε να κερδίσουμε και να δώσουμε μια ωραία παράσταση στους θεατές που θα έρθουν να δουν μια σπουδαία αναμέτρηση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μέσι

Είσαι ενθουσιασμένος για το αυριανό φιλικό με την Ισπανία ή θεωρείς ότι είναι ένα φιλικό για να προετοιμαστεί καλύτερη εθνική ομάδα της πατρίδας σου;

«Η αλήθεια είναι ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θα γίνει ένα ανοιχτό ματς, επειδή η Ισπανία κρατάει πολύ την μπάλα και δεν είναι να την πάρει. Η φιλοσοφία των δύο ομάδων είναι παρόμοια. Η Αργεντινή έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και πιστεύω ότι θα είναι μοιρασμένη η κατοχή της μπάλας. Αυτό το πράγμα είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Τι λένε οι συμπαίκτες σου και οι φίλοι σου από την Μπαρτσελόνα;

«Με ρωτάς αν έχουμε βάλει στοιχήματα; Όχι, επειδή υπήρχε το φιλικό της Ισπανίας με το Λιχτενστάιν και ήταν σημαντικό ματς για την προκριματική φάση του Euro 2012. Από την πλευρά μας, ελπίζουμε να κερδίσουμε και να δώσουμε μια ωραία παράσταση στους θεατές που θα έρθουν να δουν μια σπουδαία αναμέτρηση».

Έχεις αποφασίσει σε ποιον θα δώσεις τη φανέλα σου μετά το τέλος του φιλικού; Στον φίλο σου τον Σεσκ Φάμπρεγκας;

«Δεν ξέρω. (γέλια). Από τότε που έγινε γνωστό πως θα διεξαχθεί αυτό το ματς δεν έχω σκεφτεί αυτό το πράγμα. Θα το διαπιστώσουμε στο γήπεδο, όταν θα έχει τελειώσει ο αγώνας και θα είναι η κατάλληλη στιγμή».

Τι συναισθήματα σου άφησε το πρόσφατο Μουντιάλ;

«Τα πάντα είναι καλά και σε κάνουν να μεγαλώνεις σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Ήταν η δεύτερη συμμετοχή μου σε Μουντιάλ και θέλω να μάθω από αυτά που έζησα. Αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, τότε κάνεις λάθος. Τέλος πάντων, το Μουντιάλ ανήκει στο παρελθόν και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Μίλησες με τον Ντι Μαρία μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης; Πιστεύεις ότι μπορεί να πετύχει εκεί;

«Ο Ντι Μαρία είναι σπουδαίος παίκτης και δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Έχει δείξει κάποια πράγματα στα φιλικά που έπαιξε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: