Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

«Μπορεί το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Όλο και πληθαίνουν οι φωνές εκτός ΠΑΟΚ που θεωρούν πως το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη μπορεί να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ένας από αυτούς και πιστεύει πως μπορεί να «κοντράρει» τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων μίλησε σήμερα (6/9) για τη μεγάλη επιτυχία των «μικρών», για τη συνεργασία του στην Εθνική με Σάντος και Βρύζα, αλλά και για το πρωτάθλημα που ξεκίνησε με καλές προοπτικές για τον ΠΑΟΚ.

«Η αλήθεια είναι πως ψάχναμε χρόνια μια τέτοια "φουρνιά" παικτών, που θα φέρουν επιτυχίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο Ελπίδων. Η γενιά των παικτών που γεννήθηκαν το 88-89 είναι τέτοια, έχει πολλά παιδιά με ταλέντο και είμαι τυχερός που τους έχω στην ομάδα».

Μεταξύ άλλων ο Γ.Χ. μίλησε για τον Γιακουμή, που εκείνος καθιέρωσε στην Εθνική: «Τον είδα πέρυσι με τον Αγροτικό Αστέρα σε ένα καταπληκτικό σερί δώδεκα αγώνων, όπου κράτησε την εστία του ανέπαφη. Μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον κ. Μολακίδη, αποφασίσαμε ότι έπρεπε να παίξει στην Εθνική. Μετά και τους τελευταίους αγώνες με την Εθνική Ελπίδων και αυτός και άλλοι παίκτες πήραν μεταγραφή σε μεγαλύτερες ομάδες».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με Σάντος και Βρύζα στις Εθνικές ομάδες, ο Γεωργιάδης σχολίασε: «Σίγουρα είναι πολύ καλό ότι συνεργάζομαι στην ομοσπονδία με 2 πρώην συνεργάτες στον ΠΑΟΚ. Ο κ. Βρύζας έχει γνώσεις και εμπειρία, αλλά δεν περίμενα να ασχοληθεί με την προπονητική. Για να είμαι ειλικρινής, με εξέπληξε αυτή η κίνηση. Ήρθαν όμως έτσι τα πράγματα και βρέθηκε στην Εθνική μαζί με τον κ. Σάντος».

Όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος και τις προοπτικές που υπάρχουν, ανέφερε: «Αρχικά πίστευα ότι με τα χρήματα που έδωσαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φέτος, θα είχαμε ένα πρωτάθλημα που θα παιζόταν μεταξύ τους. Τώρα όμως που έχουμε δει τις ομάδες, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα φέτος. Αυτές οι 3 ομάδες πιστεύω ότι θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος το φετινό πρωτάθλημα. Ελπίζω να γίνει μεγάλη μάχη, να δούμε όμορφα παιχνίδια και να έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: