Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ισόπαλη η Λάρισα στην πρώτη του Γκέρεμι


Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση της Λάρισας με τα Τρίκαλα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και σε αυτό συνέβαλλε η παρουσία του Γκέρεμι στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο ο Καμερουνέζος έδειξε να θέλει ακόμα λίγο χρόνο για να φτάσει τους συμπαίκτες του σε φυσική κατάσταση.

Το σκορ άνοιξε ο Στεπάνοβιτς στο 31', αλλά ο Τουμέρ Μετίν ένα λεπτό πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 1-1. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αλλά στην επανάληψη το σύνολο του Παπακώστα ανέβασε την απόδοση του αποκτώντας τα ηνία του αγώνα, χωρίς να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση των Τρικάλων.

Λάρισα: Βιέρα (75' Σωτηρίου), Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος (80' Καρανίκας), Βελάσκο (80' Λούγκος), Ταλ, Ιγκλέσιας (46' Γκέρεμι), Ρομέου (80' Γκαμπέτας), Μετίν (75' Ρέντζας), Κανόμπιο (80' Σιατραβάνης), Μακίνουα (75' Σίμιτς), Αμπουχατζίρα (46' Μπλάζεκ).

Τρίκαλα: Πουρής, Ριζογιάννης, Κόρμπος, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ (85' Σαββίδης), Μανουσάκης (78' Μπαριέντος), Γιώτας, Σκάγκλια (70' Τελκίσκι), Ντόικιτς, Μπουκουβάλας (60' Μπακομήτρος), Στεπάνοβιτς (62' Μίνγκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: