Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Χάνει Αρη και Μπάρτσα ο Σπυρόπουλος


Δέκα μέρες εκτός θα μείνει οριστικά ο Νίκος Σπυρόπουλος που υπέστη διάταση εσώ πλάγιου του αριστερού γόνατου και θα χάσει τα ματς με Αρη και Μπαρτσελόνα. Προπονήθηκαν Σισέ και Ζιλμπέρτο.Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε μετά την προπόνηση της Κυριακής, ο Νίκος Σπυρόπουλος.Η αρχική εκτίμηση δυστυχώς επιβεβαιώθηκε αφού ο αριστεροπόδαρος άσος των νταμπλούχων Ελλάδος, υπέστη τελικά διάταση εσώ πλάγιου του αριστερού γόνατου.

Αυτό σημαίνει ότι ο σκόρερ του ματς με την Γεωργία, θα χάσει τα δύο παιχνίδια με Αρη για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα αλλά και της πρεμιέρας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.

ΟΚ οι Σισέ και Ζιλμπέρτο

Σε αντίθεση με τον Ελληνα αμυντικό, ο Νίκος Νιόπλιας είδε στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας πως μπορεί να υπολογίζει χωρίς πρόβλημα σε δύο σημαντικά του "όπλα". Αυτά των Τζιμπρίλ Σισέ για την γραμμή κρούσης αλλά και του Ζιλμπέρτο Σίλβα για την μεσαία γραμμή.

Στη σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δίτερμα με περιορισμούς και ελεύθερο δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Οι Δημούτσος και οι Ιωαννίσης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Σταμπολζίεφ, Φέτσης, Μπουτζίκος και Κουσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: