Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτή είναι η Τσιμπούλκοβα!


Τον τελευταίο καιρό απασχολούσε τα ΜΜΕ μόνο με τις εξωγηπεδικές της δραστηριότητες. Αυτή τη φορά όμως, η Τσιμπούλκοβα «θυμήθηκε» ότι -εκτός από όμορφη γυναίκα- είμαι και καλή τενίστρια και το απέδειξε κόντρα στην Κουζνέτσοβα. Η Τσεχοσλοβάκα απέκλεισε τη σπουδαία Κουζνέτσοβα με 2-0 σετ (7-5, 7-6) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν.

Έτσι, τα μίντια ασχολούνται με το κατόρθωμα της Τσιμπούλκοβα που αφορά το άθλημα της (αφού ήταν το αουτσάιντερ) και όχι με τα… καμώματά της που φιλοξενούνταν συνεχώς σε φυλλάδες με νέα από τη showbiz. Θυμίζουμε, ότι ο νέος έρωτας της Τσιμπούλκοβα είναι από το χώρο του τένις και δεν είναι άλλος από τον Γιούργκεν Μέλτζερ. Το νέο ζευγάρι απασχολούσε τα ΜΜΕ με συνεχείς φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις, αλλά ήρθε η αποψινή εμφάνιση της Τσιμπούλκοβα να μας θυμίσει ότι υπάρχουν κι άλλοι λόγοι -εκτός από τους προφανείς- για να τη θυμόμαστε.

Πάντως, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον αγαπημένο της, μια και ο Μέλτζερ αναμένεται να πει «αντίο» στη διοργάνωση, αφού πολύ δύσκολα θα περάσει στα ημιτελικά με αντίπαλο τον Ρότζερ Φέντερερ. Όσον αφορά τη Τσιμπούλκοβα, θα αγωνιστεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Σαράποβα – Βοσνιάσκι, με φόντο την πρόκριση στις «4».

Στους άντρες, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έσβησε το «όνειρο» του Μάρντι Φις να κάνει κάτι καλό στην πατρίδα του. Ο «Νόλε» απέκλεισε τον Αμερικανό με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-1) και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Γκαέλ Μονφίλς. Ο Γάλλος δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε τελικά του συμπατριώτη του Γκασκέ με 3-0 (6-4, 7-5, 7-5).

Δεν υπάρχουν σχόλια: