Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Σάντος: «Να βγάλουμε θέληση για νίκη!»

Να βγάλουν οι παίκτες της Εθνικής μας μες στον αγωνιστικό χώρο την θέλησή τους για νίκη κόντρα στην Κροατία ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος στις δηλώσεις του. Μιλώντας στην σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό σημαντικό αγώνα με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Euro 2012 ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος δήλωσε αρχικά: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με την Γεωργία. Η Κροατία είναι πιο οργανωμένη ομάδα . Είναι πιο ποιοτική.

Το παιχνίδι με την Γεωργία σίγουρα δεν ήταν καλό. Όμως δείξαμε θέληση για τη νίκη στο Β' ημίχρονο. Αυτή την θέληση πρέπει να την βγάλουμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αυτήν την θέληση περιμένω να δω».

Σχετικά με το σύστημα ο ίδιος είπε: «Το 4-4-2 θα είναι το σύστημά μας απλά χρειάζεται χρόνος για να το συνηθίσουν οι παίκτες μας. Για το ματς με την Κροατία πρέπει να ψάξουμε να βρούμε κάτι που θα κάνει τους παίκτες μας να νιώσουμε πιο άνετα».

Αναφορικά με την Κροατία τόνισε επιπροσθέτως: «Ο αντίπαλος είναι ξεκάθαρος και στις τρεις γραμμές και αυτό θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Έχει και αυτός μειονεκτήματα και πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Θα μαρκάρουμε όλους τους παίκτες αλλά θα το κάνουμε αυτό ωςμάδα, όχι ατομικά».

Αλλάζει σύστημα

Με σύστημα 4-2-3-1 πρόκειται να κατεβάσει την Εθνική στο παιχνίδι με την Κροατία ο Σάντος. Ο Τζαβέλλας θα είναι λογικά ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Σπυρόπουλου ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι ο Τοροσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: