Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Καραγκούνης: "Στα δύσκολα δείχνουμε χαρακτήρα"


Η Εθνική ομάδα έχει δείξει στο παρελθόν πως μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα και αυτό θα πράξει και τώρα, όπως τόνισε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιώργος Καραγκούνης, λίγο πριν ανεβεί στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή στο Ζάγκρεμπ.

Ο άσος του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως η Εθνική θα πρέπει να προσέχει πρώτα αμυντικά να μην δέχεται γκολ, έτσι ώστε να μην γεμίζει με άγχος, όπως έγινε με τη Γεωργία την Παρασκευή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

"Θα ήμασταν πιο άνετοι αν είχαμε πάρει τη νίκη με την Γεωργία, αλλά ακόμη κι έτσι έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Παίζουμε με μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ευρώπη, σε ένα παιχνίδι που είναι πιο δύσκολο μετά από το αποτέλεσμα στο πρώτο μας παιχνίδι.

Ακόμη είμαστε στην αρχή. Έχουμε το χρόνο να αντεπεξέλθουμε. Είμαστε πάντα αισιόδοξοι. Πιστεύουμε ότι ο αντίπαλος είναι δύσκολος αλλά στα δύσκολα έχουμε δείξει χαρακτήρα. Μην ξεχνάμε ότι έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα. Χρειάζεται και χρόνο για να έρθουν και τα καλά αποτελέσματα", είπε αρχικά ο Καραγκούνης, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας.

"Σίγουρα, δεν μπορούν να γίνουν θαύματα μέσα σε τέσσερις ημέρες. Στο παιχνίδι με την Κροατία θα τα δώσουμε όλα όπως κάναμε και στο δεύτερο ημίχρονο με την Γεωργία. Πρέπει να προσέξουμε να μην δεχόμαστε γκολ και να μην γεμίζεις με άγχος. Κάτι που δεν έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια και αρκετό χρόνο μπροστά μας μέχρι να τελειώσουμε τη φάση αυτή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: