Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ρίχνει στη μάχη τον «νέο Ραούλ» ο Μουρίνιο!


Αποφασισμένος να δώσει την ευκαιρία στον Άλβαρο Μοράτα να παίξει με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως γράφει η «Marca». Οι τραυματισμοί του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Καρίμ Μπενζεμά έχουν αφήσει στον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης μόνο τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Έτσι, ο Πορτογάλος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον 17χρονο επιθετικό, αφού θέλει να έχει δύο παίκτες στη γραμμή κρούσης στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Οσασούνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ικανοποίησε τον «Special One» με την παρουσία του στις προπονήσεις, αφού δείχνει μεγάλη διάθεση να δουλέψει και να αγωνιστεί με τη φανέλα της «βασίλισσας».

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Μοράτα είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι (σ.σ.: ύψος 1,91 μ.), έχει καλό σουτ και κινείται με άνεση στις αντίπαλες άμυνες, έχοντας πολύ καλό χειρισμό της μπάλας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός Ισπανός χαρακτηρίζεται «νέος Ραούλ», αφού η πρώην αρχηγός των «μερένχες» είχε παίξει και εκείνος στα 17 του χρόνια με την πρώτη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: