Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Επιστροφές στον Ηρακλή

Αρχισε τη Δευτέρα η προετοιμασία των παικτών του Ηρακλή για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας με τον Αρη. Θετικές εξελίξεις υπάρχουν με τους Mίρνες Σίσιτς και Καρλίνιος. Αμφότεροι γυμνάστηκαν ατομικά σε έντονους ρυθμούς, εντός της εβδομάδας επανέρχονται στο κανονικό πρόγραμμα και συγκεντρώνουν σημαντικές πιθανότητες να είναι ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Ντάιγκο Koμπαγιάσι άρχισε ατομικό πρόγραμμα, με την προοπτική να δοκιμάσει μεσοβδόμαδα να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, για να φανεί αν θα είναι κι αυτός διαθέσιμος για τον αγώνα της Δευτέρας. Εντατικό ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί πλέον και ο Μανώλης Παπαστεριανός, ο οποίος, ωστόσο, δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με τον Αρη, αφού δεν προλαβαίνει.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την περίπτωση των ενοχλήσεων του Μπογκντάν Μάρα, καθώς δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Σήμερα ξεκουράστηκε ακολουθώντας θεραπεία και, εντός της εβδομάδας, θα επανέλθει πλήρως, χωρίς να τίθεται ζήτημα μη συμμετοχής του στον αγώνα του Καυτανζογλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: