Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ρούμπεν Παλαθουέλος-"Στα ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ οι οπαδοί πετούσαν κινητά και αθλητικά παπούτσια"

Εξοικειωμένος με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Εδιμβούργου μεταξύ Χιμπέρνιαν και Χαρτς εμφανίστηκε ο Ρούμπεν Παλαθουέλος. "Στα ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ οι οπαδοί πετούσαν κινητά και αθλητικά παπούτσια" δήλωσε.Σοκαρισμένοι εμφανίστηκαν οι περισσότεροι παίκτες αλλά και ο προπονητής της Χαρτς, Τζιμ Τζέφρις από την εχθρική συμπεριφορά των οπαδών της Χιμπέρνιαν στο περιθώριο του ντέρμπι του Εδιμβούργου.
Οι "Τζάμπος" αναδείχθηκαν νικητές (0-2) γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στους σκληροπυρηνικούς φανς των "Χιμπς". Ο Ισπανός άσος της Χαρτς και πρώην του Άρη, Ρούμπεν Παλαθουέλος εξήγησε πως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει οπαδούς να εκτραχύνονται.

"Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν περισσότερο όταν παίζεις σε ντέρμπι. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί της Χιμπέρνιαν δεν ήταν προφανώς χαρούμενοι που νικήσαμε. Δεν με χτύπησαν με κέρματα όπως συνέβη με τους Κέβιν (Κάιλ) και Ρούντι (Σκάτσελ). Είδα τα κέρματα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πετούσαν και τα έβαλα στην τσέπη μου. Ήταν έξτρα λεφτά" ανέφερε αστειευόμενος ο Ισπανός άσος που θυμήθηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

"Τέτοιες καταστάσεις συνέβαιναν σε κάθε αγώνα στην Ελλάδα όταν ήμουν στον Άρη. Θυμάμαι όταν παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί πετούσαν αθλητικά παπούτσια και κινητά τηλέφωνα στους παίκτες.
Είναι νορμάλ συμπεριφορά εκεί πέρα. Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα επειδή οι οπαδοί είναι τρελοί. Σε σύγκριση με αυτές τις καταστάσεις, αυτό που έγινε εδώ δεν είναι τίποτα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: