Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Μαντσίνι: «Η Τσέλσι το πρωτάθλημα»

Μάχη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη δεύτερη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ ετοιμάζεται να δώσει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, αφού πρώτο φαβορί για τον ίδιο είναι με διαφορά η Τσέλσι. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τονίζει πάντως ότι η ομάδα του έχει το επίπεδο να ανταγωνιστεί στα ίσια τη Γιουνάιτεντ και στόχος παραμένει η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πιστεύω πως η Τσέλσι θα πάρει το πρωτάθλημα, γιατί είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες ομάδες. Στόχος μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να είμαστε κοντά στις Τσέλσι και Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο», αναφέρει εμφατικά ο Ιταλός τεχνικός.

Στη συνέχεια πάντως βάζει την κουβέντα σε ρυθμούς ντέρμπι, αφού την Τετάρτη οι «πολίτες» υποδέχονται τους «κόκκινους διαβόλους»: «Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη Γιουνάιτεντ. Ξέρουν ότι είμαστε καλή ομάδα. Τους σεβόμαστε, όπως σεβόμαστε και τον Φέργκιουσον. Είναι από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο. Ξέρουν ότι έχουμε μία δυνατή ομάδα πλέον. Στα προηγούμενα 3-4 μεταξύ μας παιχνίδια παίξαμε στο ίδιο επίπεδο όμως επικράτησαν κυρίως στα τελευταία λεπτά. Έχουν τη νοοτροπία νικητή επειδή έχουν εθιστεί στα τρόπαια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: