Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

"Oμάδα από του χρόνου"

"Η ΑΕΚ δεν έχει ποιοτικούς παίκτες και πειθαρχία. Ομάδα θα γίνει του χρόνου. Επιτρέπεται να μην υπάρχει ο Μαύρος στην ΑΕΚ; Οι παλαίμαχοι πρέπει να έχουν πόστο κι όχι να μας κάνουν τιμές άρπα κόλλα! Ο Μπάγεβιτς ξεφτιλίστηκε. Έπρεπε να είχε φύγει..." Αυτά κι άλλα πολλά είπε ο καταπέλτης Χρήστος Αρδίζογλου στον "Sentra 103,3".

Αναλυτικά μίλησε:

Για την τιμή που του έγινε και την πολιτική που ακολουθεί η Ενωση με τους παλαίμαχους:
«Καλές οι τιμές που γίνονται στους παλαίμαχους, αλλά πρέπει να οργανωθούν, να γίνουν πιο όμορφα πράγματα. Να μένει στο μυαλό των φιλάθλων που έρχονται στο γήπεδο εφ όρου ζωής. Αν ήμουν εγώ ΠΑΕ θα έκανα π.χ. ένα φιλικό πριν τον αγώνα. Ας πούμε στο ματς με Παναθηναϊκό που τιμήθηκε ο Νεστορίδης να έπαιζαν ας πούμε ένα μισάωρο. Να γινόταν πιο γιορτινό το σκηνικό. Αυτό είναι προσωρινό, άρπα-κόλλα.

Εμείς έχουμε προσφέρει στην ομάδα. Εμένα είχαν ένα dvd χθες ένα δεκάλεπτο. Ας πούμε θα μπορούσε να δείξει μισή ώρα. Η ΝΕΤ ας πούμε μου έκανε ένα αρχείο να βλέπεις μέχρι να πας 100 χρονών. Αυτά που έχω κάνει δεν τα κάνει ποτέ κανείς ξανά!

Πρέπει να είμαι στην ΑΕΚ και να προσφέρω. Αυτά που έκανα εγώ πρέπει να τα βλέπουν τα παιδάκια να διδάσκονται. Η Ελλάδα τιμάει τον παλαίμαχο προσωρινά. Τουλάχιστον φέτος η ΑΕΚ έκανε μια προσπάθεια να μας φέρει πιο κοντά στην ομάδα. Επιτρέπεται ο Μαύρος να μην είναι στην ΑΕΚ;».

Για την φετινή ΑΕΚ: «Παρακολουθώ ΑΕΚ. Μας ξάφνιασε με 4-0 επί του Αρη, πολλοί νόμιζαν ότι γίναμε ομάδα. Με τον Παναθηναϊκό ήμουν στο γήπεδο, βάλαμε ένα γκολ και κάτσαμε. Είδαμε την ομάδα να χάνει από τον Πανιώνιο και με μια ομάδα βέλγικη που μπορούσε να της πάρει αποτέλεσμα».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ: «Είναι καλή επιλογή, πρέπει να γίνει ομάδα και θα γίνει από του χρόνου. Έχει πολλά προβλήματα, τραυματίες, κάνει ροτέισον αναγκαστικά λόγω κι Ευρώπης. Η ΑΕΚ δεν έχει πειθαρχία, δεν ξέρει κανείς τι να κάνει. Δεν έχει ποιοτικούς παίκτες. Ο Μπάγεβιτς είχε καλούς παίκτες. Τώρα δεν υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία. Ένας παίζει τη μία, την άλλη δεν παίζει. Πρέπει να κρατήσει τον προπονητή φέτος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Το ποδόσφαιρο είναι έμπνευση.

Ο κόσμος αυτά θέλει να βλέπει. Δεν πας γήπεδο για να κοιμηθείς. Η ΑΕΚ πρέπει να δείξει υπομονή και να τον στηρίξει τον προπονητή. Κι αν το καλοκαίρι έχει λεφτά να τους πάρει δυο-τρεις παίκτες και να ρθει το καλοκαίρι να πει κύριοι ξεκινάω, θα κάνω δυο-τρεις ήττες και θα πάρω πρωτάθλημα».

Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Όλα επηρέασαν την επιστροφή του Μπάγεβιτς. Γιατί καθόταν όμως; Σήκω φύγε μην ξεφτιλίζεσαι. Είχε το θέμα της πειθαρχίας με πολλούς παίκτες. Επειδή είσαι ΑΕΚ είμαστε αναγκασμένοι να αναλάβουμε τα λάθη τα δικά σου; Ο προπονητής δεν είναι να πηγαίνει στην ΑΕΚ να λέει φέρε μου 50 παίκτες να κάνω ομάδα. ’μα δεν μπορείς, φύγε. Ο κόσμος πάει γήπεδο μόνο για να βρίσει πλέον. Πρέπει να παίζεις μπάλα. Αμα μια την έχεις, μια την χάνεις, μια το ένα, μια το άλλο, μια εκείνο ο κόσμος δεν γουστάρει».

Για τις Ακαδημίες: «Δεν τα προωθούν τα παιδιά. Ο καθένας προωθεί αυτόν που θέλει. Ο Αρδίζογλου γουστάρει ένα χοντρό, κοντό και τον βάζει. Ο άλλος έναν ψηλό, αδύνατο και τον βάζει. Ετσι έχουμε μάθει στην Ελλάδα. Πρέπει να αλλάξουν τα κριτήρια και να υπάρχει οργάνωση. Ο καθένας κοιτάει την προβολή του. Δεν κοιτάει να βγάλει παίκτη, γιατί ο παίκτης ήταν π.χ. του Αρδίζογλου. Όπως για παράδειγμα ο Σαβέφσκι καθάρισε τον μικρό τον Μανωλά κι ευτυχώς γύρισε ο Στέλιος και τον ξανάφερε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: