Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Αμπάρης: «Μπορούσαμε τη νίκη»

Την βεβαιότητα του πως η Λάρισα θα μπορούσε να αποδράσει από τη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέναντι στον Άρη εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Γιώργος Αμπάρης.
Ο ίδιος μιλώντας στον «Sentra 103.3», σημείωσε σχετικά
«Μας έμεινε μια πίκρα, καθώς πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει το διπλό απέναντι στον Αρη. Είχαμε τις ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να πάρουμε κι άλλους βαθμούς για να γυρίσουμε την κατάσταση. Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται να δείξουμε χαρακτήρα ως ομάδας. Κάτι που κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια γι’ αυτό και έχουμε αρχίσει να παίρνουμε αποτελέσματα».
Για το νέο γήπεδο της ομάδας, τόνισε: «Περιμένουμε πως και πώς να μπούμε από το νέο έτος στο καινούργιο μας γήπεδο που μαθαίνουμε ότι είναι ωραίο. Θα μας βοηθήσει πολύ ψυχολογικά».
Για τη θέση του τερματοφύλακα: «Η θέση του τερματοφύλακα χρειάζεται τρελίτσα με την καλή έννοια. Είναι περίεργη θέση, καθώς με το παραμικρό λάθος μπορεί να έρθει το μοιραίο».
Για τον αν δουλεύουν σωστά οι τερματοφύλακες στην Ελλάδα: «Ότι ξέρω όλα αυτά τα χρόνια από την εμπειρία μου στη Σούπερ Λίγκα, μπορώ να πω ότι υπάρχει μεράκι για δουλειά και από τις ομάδες, αλλά και από τους ίδιους τους παίκτες. Ενας τερματοφύλακας δουλεύει πολύ διαφορετικά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να έχει τα πάντα. Ταχυδύναμη, έκρηξη, άλμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: