Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Χότζον: «Καλά τα είπε ο Ρέινα»

Αντίθετα στα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Πέπε Ρέινα αναποφάσιστο για το μέλλον του στη Λίβερπουλ, ο Ρόι Χότζον τονίζει ότι όλα είναι καλά. «Σωστά όσα είπε. Που είναι το πρόβλημα;», δηλώνει άνετος ο Άγγλος προπονητής για τις δηλώσεις του πορτιέρο ότι το καλοκαίρι θα εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.

Ο Ισπανός γκολκίπερ τόνισε ότι θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, όμως όχι δεδομένα μέχρι και το τέλος του συμβολαίου του. Θα κριθούν σίγουρα πολλά και από τον τρόπο λειτουργίας της Λίβερπουλ με τη νέα διοίκηση και τους στόχους που θα έχει η ομάδα για τη νέα σεζόν. Όλα αυτά φαίνονται κάπως μακρινά τώρα και αυτή είναι η γραμμή πλεύσης και του Χότζον.

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε στην ομάδα τον Πέπε Ρέινα και ελπίζουμε να μείνει πολύ καιρό. Αν στο τέλος της σεζόν δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, τότε θα το συζητήσουμε και θα βρούμε μια λύση. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να μιλήσω 7-8 μήνες νωρίτερα από το γεγονός», τονίζει χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κόκκινων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: