Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Βίκτορ Βιτόλο-«Στόχος το πρωτάθλημα»

H αλλαγή της ψυχολογίας στην ομάδα, είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες της πορείας που κάνει ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με τον Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Ισπανός μέσος του «Δικεφάλου», μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, τόνισε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι στην Καβάλα και μίλησε και για την προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκτορ Βιτόλο στον «Libero FM»

Για το τι άλλαξε στην ομάδα

«Το σημαντικότερο ήταν η αλλαγή της ψυχολογίας. Πήραμε πέντε συνεχόμενες νίκες και αυτό βελτίωσε την ψυχολογία της ομάδας. Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Για τους στόχους της ομάδας

«Στόχος είναι αυτός που ήταν πάντα, το να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Στόχος δεν είναι η νίκη, αλλά το να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Για τη νίκη στην Καβάλα

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πήραμε τρεις βαθμούς πολύ σημαντικούς. Παίξαμε πολύ καλά και θέλουμε να το δείξουμε και στην συνέχεια».

Για την προσωπική του απόδοση

«Δουλεύω πάρα πολύ, μου αρέσει η απόδοσή μου και να δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου. Θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα».

Για το αν επηρεάζουν οι συνεχείς υποχρεώσεις

«Τα συνεχόμενα παιχνίδια χρησίμευσαν στο να δείξουμε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να παίζει και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα και θέλουμε να το δείξουμε και στην συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: