Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Τάκερ: «Απίστευτη ατμόσφαιρα»

Εντυπωσιασμένος από ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο εμφανίστηκε ο Πι Τζέι Τάκερ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να αναφέρεται στην προσωπική του απόδοση, αλλά και την αγωνιστική συνέχεια των «κιτρίνων». Ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8» για...

... το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζαμε ότι θα γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί οι αντίπαλοί μας έχουν καλή ομάδα. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλαμε να κερδίσουμε σε ένα ντέρμπυ στην έδρα μας, την οποία θέλαμε να προστατεύσουμε. Παίξαμε καλά και στο τέλος πήραμε τη νίκη.

Όλοι μιλούσαν για το πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι και όσοι με συναντούσαν στο δρόμο μου έλεγαν να νικήσουμε. Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, είδαμε βίντεο με παιχνίδια του αντιπάλου και από τη στιγμή που καταλάβαμε τον τρόπο που αγωνίζονται, κάναμε τα πάντα και η δουλειά έγινε».

... τον κόσμο του Άρη και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε:

«Πραγματικά η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής μου. Ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και όλοι συζητούσαμε μεταξύ μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας».

... το εάν ευχαριστιέται να παίζει μπροστά στους οπαδούς των «κιτρίνων»:

«Θέλαμε και πάντα θα θέλουμε να δείχνουμε στους οπαδούς μας την ευγνωμοσύνη μας. Θέλουμε να τους δείξουμε ότι παίζουμε γι’ αυτούς και για να τους ευχαριστήσουμε κοιτάμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Είναι απίστευτο αυτό που ζω. Εμείς, από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και τελικά πήραμε τη νίκη».

... την προσωπική του απόδοση:

«Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα κυλήσει ένας αγώνας και τι θα μπορέσεις να κάνεις κατά τη διάρκειά του. Προσωπικά, μπορώ να παίξω σε διαφορετικές θέσεις και να κάνω διαφορετικά πράγματα κάθε φορά, μπορώ να βοηθήσω σε επίθεση και άμυνα. Το ευχάριστο, πάντως, είναι ότι διαθέτουμε ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε».

... την αγάπη που δείχνουν οι οπαδοί του Άρη προς το πρόσωπο του:

«Η σχέση μου με τους οπαδούς ήταν πάντα καλή, γιατί κι εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, όποτε κι αν αγωνίζομαι. Έχω αναπτύξει καλή σχέση με τους οπαδούς του Άρη, ακριβώς εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Θέλω να τα δίνω όλα μέσα στο παρκέ και να κερδίζω. Πάντα θα παίζω σκληρά, σε κάθε αγώνα, για το καλό της ομάδας».

... για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά κάναμε καλή δουλειά στις προπονήσεις και βρήκαμε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιζόμαστε. Η ομάδα έρχεται όλο και πιο κοντά, με μοναδικό στόχο να παίρνει τις νίκες».

... τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό:

«Τώρα, αντιμετωπίζουμε τον Ηλυσιακό και στα εκτός έδρας παιχνίδια, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.Πρέπει, όμως, να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε τώρα που είναι η αρχή, για να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε.

Το γεγονός ότι ο Ηλυσιακός παλεύει για την παραμονή του φέτος στην Α1, τον κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνο. Εμείς, όμως, θα παίξουμε σκληρά. Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις είναι δύσκολες γενικά. Αν εφαρμόσουμε κατά γράμμα ό,τι μας πει ο προπονητής και παίξουμε δυνατά, θα πάρουμε τη νίκη».

... την πολύ καλή σχέση του με τον πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ Τζάστιν Γκρέι:

«Με τον Γκρέι μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα και συνήθως για μπάσκετ. Είμαστε, όμως, πραγματικοί φίλοι. Στον αγώνα, βέβαια, ο καθένας έπαιζε για την ομάδα του. Ήταν σκληρό παιχνίδι, αλλά κάναμε και οι δύο αυτό που έπρεπε».

... την ποιότητα του ρόστερ του Άρη και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των «κιτρίνων»:

«Το θετικό είναι ότι υπάρχει ανταγωνιστικό στοιχείο και όλοι θέλουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στους αγώνες. Εγώ είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε καλά, κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: