Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

"Γκέκας... ο Ελληνας γίγαντας"

Η γερμανική ιστοσελίδα "RP online" αφιερώνει την Τρίτη μεγάλο άρθρο για τον Φάνη Γκέκα, το οποίο αναφέρεται στον Ελληνα επιθετικό με εγκωμιαστικά σχόλια. Χαρακτηριστικά το κείμενο τιτλοφορείται: "Γκέκας: Ο Ελληνας γίγαντας", ενώ γενικότερα γίνεται λόγος για τα επιτεύγματα της της Αϊντραχ Φρανκφούρτης.

"Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι μια από τις ομάδες έκπληξη της τρέχουσας περιόδου. Μετά από πέντε Μετά από πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια της, βρίσκεται ήδη σε θέση εξόδου στο Europa League, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού μετρούσε τέσσερις σερί απώλειες. Πλέον ο Γκέκας κάνει και πάλι αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλύτερα: Να παράγει γκολ".

"Ο Γκέκας ήταν ασήμαντος στον Παναθηναϊκό και από την περίοδο 2006-07 που πήγε στην Μπόχουμ έκανε μια καταπληκτική σεζόν, βοηθώντας τον σύλλογο να αποφύγει τον υποβιβασμό. Με 20 γκολ ήταν αρκετά για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκαμε τον πρώην προπονητή του, Μαρσέλ Κόλερ να τον αποκαλεί με το φοβερό: "Με τον Γκέκα αισθανόμαστε ασφαλείς".

"Τέσσερα χρόνια αργότερα, τώρα στην Αϊντραχτ μπορούν να ελπίζουν ότι ο Φάνης Γκέκας θα σημειώσει ακόμη περισσότερα από τα 20 γκολ εκείνης της περιόδου. Αλλωστε το Φθινόπωρο του 2006 είχε μόλις τρία γκολ στο ενεργητικό του, ενώ τώρα μετράει ήδη έντεκα. Ο επιθετικός ήταν ασήμαντη πριν από την περίοδο 2006/07 από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα Μπόχουμ, έπαιξε μια καταπληκτική σεζόν και σωθεί ο σύλλογος από την περιοχή του Ρουρ για την αποφυγή του υποβιβασμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: