Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Μπουσαϊντί: «Κοιτάμε ακόμη ψηλότερα»

Ο Ανίς Μπουσαϊντί μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Καβάλα και όχι μόνο. Ο Τυνήσιος αμυντικός του Δικεφάλου μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αυτό ήταν το 5ο σερί θετικό αποτέλεσμα. Θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκη για να ανέβουμε κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα και τώρα κοιτάμε ακόμη ψηλότερα».
«Η Καβάλα δεν είναι κακή ομάδα, αλλά εμείς ήμασταν καλά οργανωμένοι στο γήπεδο και ο οργάνωση αυτή προέρχεται από τις οδηγίες που έχουμε από τον προπονητή μας».
«Δουλεύουμε ιδιαίτερα πάνω στην τακτική στις προπονήσεις. Όλη η ομάδα αμύνεται καλά, όχι μόνο οι αμυντικοί. Είναι επίσης σημαντικό πως επιτέλους έχουμε και την τύχη μαζί μας, κάτι που δεν συνέβη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στα τελευταία παιχνίδια έχουν αγωνιστεί 10 διαφορετικοί παίκτες στην άμυνα και είναι σημαντικό πως όλοι προσφέρουν από την πλευρά τους».
«Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να δείχνουμε σημασία σε όλα τα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Τόσο το πρωτάθλημα, τόσο το κύπελλο, όσο και η Ευρώπη, όπου η ομάδα παίζει καλά και θέλει να διατηρήσει τη καλή της εικόνα, αλλά και να αυξήσει τα έσοδα της».
«Οι φίλαθλοι μας είναι η δύναμη της ομάδας, δεν ήταν περίεργο που τους είδα και πάλι στη Καβάλα. Είναι φανταστικοί από την αρχή της σεζόν και αυτό μας δίνει δύναμη. Είναι χαρακτηριστικό, πως είδα ακόμη και αστυνομικούς να φορούν κασκόλ του ΠΑΟΚ»!
«Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη παρουσία μου στον ΠΑΟΚ, από την παρουσία μου στη πόλη, υπάρχει θάλασσα, καλό φαγητό και ο κόσμος αγαπά ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: