Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Σκέφτεται… να την κάνει!

Πριν λίγους μήνες, για την ακρίβεια επτά, ο Πέπε Ρέινα υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο (ζωής) με τη Λίβερπουλ! Ωστόσο, η κάκιστη πορεία της ομάδας, η μηδαμινή προοπτική για καλύτερο -άμεσα- μέλλον, αλλά και η φυγή του Ράφα Μπενίτεθ, τον έχουν κάνει να ξανασκεφτεί το μέλλον του. Το όνομά του «παίζει» στα αγγλικά Μέσα καιρό τώρα, ως μεταγραφικός στόχος των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο ίδιος ξεκαθάρισε, όμως, ότι (τουλάχιστον) αυτήν τη σεζόν θα την ολοκληρώσει στο «Άνφιλντ».

«Υπέγραψα εξαετές συμβόλαιο πριν από επτά μήνες και είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα. Αλλά κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται με σκοπό την κατάκτηση τροπαίων και τίτλων. Θα παραμείνω στη Λίβερπουλ, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποια σενάρια φυγής μου, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να επιστρέψω στην Ισπανία
», δήλωσε ο Ρέινα στην "Daily Mail" και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλλαγή που έγινε το καλοκαίρι στην τεχνική ηγεσία: «Η παρουσία του Ράφα ήταν καθοριστική για την ομάδα και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ήρθα στη Λίβερπουλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: