Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Τα τελευταία "εισιτήρια" για τους "32"

Η αυλαία πέφτει στους ομίλους του Europa League με σπουδαία ματς, αλλά και αδιάφορες βαθμολογικά αναμετρήσεις.
Το δεύτερο μέρος της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League διεξάγεται την Πέμπτη. Από τις 24 ομάδες που αγωνίζονται, 12 θα συνεχίσουν στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Απ' αυτές, 9 έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση και. αναζητούνται οι 3 για να συμπληρωθεί ο "χάρτης" των "32" του θεσμού (12 ομάδες έχουν γίνει γνωστές από την Τετάρτη, ενώ 8 είναι οι τρίτοι των ομίλων του Champions League).

Ένα από τα πολυαναμενόμενα ματς της βραδιάς είναι αυτό ανάμεσα στη Λιλ και τη Γάνδη για τον 3ο όμιλο. Οι Γάλλοι έχουν 5 βαθμούς και θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στους Βέλγους, οι οποίοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 7 πόντους. Στον 1ο όμιλο το ενδιαφέρον εστιάζεται μόνο στη "μάχη" της πρώτης θέσης, καθώς Μάντσεστερ Σίτι και Λεχ Πόζναν έχουν εξασφαλίσει ήδη την παράταση της φετινής ευρωπαϊκής τους πορείας.
Ακόμη πιο απλά είναι τα πράγματα στο 8ο γκρουπ, όπου πρώτη σε κάθε περίπτωση είναι η Στουτγάρδη και δεύτερη η Γιουνγκ Μπόις, ενώ στον 9ο όμιλο η Αϊντχόφεν θα τερματίσει πρώτη εκτός αν χάσει με περισσότερα από δύο γκολ διαφορά από τη Μέταλιστ, η οποία έχει επίσης προκριθεί.

Τα παιχνίδια της Πέμπτης στο Europa League:

1ος όμιλος
Σάλτσμπουργκ-Λεχ Πόζναν
Γιουβέντους-Μάντσεστερ Σίτι

2ος όμιλος
Άρης-Ρόζενμποργκ
Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης

3ος όμιλος
Λιλ-Γάνδη
Λέφσκι Σόφιας-Σπόρτινγκ Λισαβόνας

7ος όμιλος
Άντερλεχτ-Χάιντουκ Σπλιτ
ΑΕΚ-Ζενίτ

8ος όμιλος
Στουτγάρδη-Οντένσε
Χετάφε-Γιουνγκ Μπόις

9ος όμιλος
Ντέμπρετσεν-Σαμπντόρια
Αϊντχόφεν-Μέταλιστ

Δεν υπάρχουν σχόλια: