Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Θα είναι επαγγελματίας ο Τέβεζ

Κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για τις προπονήσεις και τους αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ο Κάρλος Τέβεζ σύμφωνα με τον ατζέντη του, παρά το γεγονός ότι έχει ζητήσει μεταγραφή. Ο Αργεντινός επιθετικός θα φερθεί επαγγελματικά και θα δώσει το 100% των δυνάμεών του όσο βρίσκεται στην ομάδα.

Ο μάνατζερ του άσου των «πολιτών» θέλησε να βάλει ένα τέλος στη φημολογία για «απεργία» του ποδοσφαιριστή, τονίζοντας ότι θα είναι έτοιμος όποτε χρειαστεί:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο Κάρλος ποτέ δεν είπε ότι δεν θα προπονείται, ότι δεν θα αγωνίζεται και δεν θα είναι επαγγελματίας. Θα δώσει το 100% όποτε κληθεί να αγωνιστεί. Νιώθει πάντα πολύ σημαντικός όποτε φοράει τη φανέλα και τα δίνει όλα».

Στη συνέχεια όμως κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν τη διοίκηση της Σίτι να σκέφτεται ακόμη και τη διακοπή συμβολαίου για κάποιο διάστημα και εκεί ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ξέσπασε: «Με ποια αιτιολογία να γίνει αυτό; Απλά ζήτησε μεταγραφή. Ούτε είπε πως θέλει να φύγει ελεύθερος. Εννοείται ότι θα αποζημιωθεί η Σίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: