Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

"Λιώνει" την Ρόζενμποργκ και πάει στους "32"

Απόλυτα φυσιολογικά αφού η νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Νορβηγίας για την 6 αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League θα ισοδυναμεί με πρόκριση στους "32" του θεσμού και ραντεβού εκτός της αυριανής κλήρωσης για τα μέσα του Φλεβάρη με σκοπό την συνέχεια του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Άρης για το "Κλεάνθης Βικελίδης" φρόντισαν από το πρωί και παρά το τσουχτερό κρύο να πιάσουνε δουλειά και να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο που είχε μετατραπεί σε λευκός από το χιόνι που είχε πέσει στην διάρκεια της νύχτας στην Θεσσαλονίκη.
Μία δουλειά που είχε σαν αποτέλεσμα της αποκατάστασης της τάξης με τον αγωνιστικό χώρο να έχει και πάλι την κανονική του μορφή εν όψει του βραδινού ραντεβού του Άρη με την ιστορία στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στην Ρόζενμποργκ.

Σε ένα παιχνίδι όπου το σύνολο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα κοιτάξει όχι απλώς να διαφυλάξει το απόρθητο του κάστρου του όπως αυτό καλά κρατεί τα τελευταία 42 χρόνια με την διατήρηση του αήττητου σε όλα τα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και να φθάσει στην νίκη.

Αυτήν που θα του επιτρέψει να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στους 32 του φετινού Europa League χωρίς να χρειαστεί να περιμένει τι θα κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης στην "Bay Arena" του Λεβερκούζεν με την Μπάγερν που με την σειρά της έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη του ομίλου.

Σε ένα "Κλεάνθης Βικελίδης" στις κερκίδες του οποίου δεν πρόκειται να πέφτει καρφίτσα από την παρουσία των χιλιάδων φιλάθλων του Άρη που στην διάρκεια της ημέρας προμηθεύτηκαν τα μαγικά χαρτάκια που είχαν απομείνει δείχνοντας αποφασισμένοι για ένα ακόμη "πάρτι".

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι στα χέρια τους έχουνε προνοήσει να έχουνε πέντε τόνους (!!!) από χαρτάκια τα οποία αναμένεται να τα πετάξουν στην είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν δώσουν πάσα στα συνθήματά τους.

Αυτά με τα οποία θα έχουνε ως στόχο να σπρώξουν το σύνολο της αγαπημένης τους ομάδας υπό τις οδηγίες του πολύπειρου από ευρωπαϊκές διοργανώσεις Κούπερ στην πρόκριση στους 32 του Europa League.

Μία ατμόσφαιρα με την οποία θα επιδιώξουν να "λιώσουν" εκτός από το χιόνι και αψηφώντας το κρύο και την όποια αντίσταση θα προβάλλουν οι ποδοσφαιριστές της Ρόζενμποργκ στο τελευταίο παιχνίδι της πλούσιας προπονητικής του 69χρονου Νιλς Άρνε Έγκεν.

Κι όσο για το ποιοι θα ξεκινήσουν στο 4-4-2 σε ευθεία που πρόκειται να παρατάξει ο Κούπερ στο βραδινό παιχνίδι με την Ρόζενμποργκ; Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σηφάκης ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Λαζαρίδης και Οριόλ απόντος του Γκιάρο. Στα δεξιά τους θα είναι για ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι στην φάση των ομίλων του Europa League τον Βανγκέλι αντί του Νέτο και στα αριστερά τους τον Μίσελ.

Στο δίδυμο του άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Φατί και Τόχα με τον Πρίττα να μένει στο ξεκίνημα στον πάγκο έχοντας στα αριστερά τους τον Μενδρινό και στα δεξιά τους τον Χαβίτο. Κι όσο για το επικρατέστερο επιθετικό δίδυμο πρόκειται να αποτελέσουν οι Κόκε και Τσέζαρεκ με τον Ρουίς να μένει στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: