Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ευρωπαϊκή κούπα «βλέπει» ο Κάουτ

Την κατάκτηση του Europa League ονειρεύεται για φέτος ο Ντιρκ Κάουτ και τονίζει ότι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι αρκετές. Παράλληλα ευχαριστεί την Ουτρέχτη στην οποία αγωνιζόταν στο παρελθόν για το θερμό χειροκρότημα και κατανοεί την απόφαση του προπονητή του να τον ξεκουράσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο στόχος της Ευρώπης είναι ένας από τους πιθανούς προς επίτευξη τη φετινή σεζόν για τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Ολλανδό επιθετικό:«Έχουμε κάποιους στόχους και φυσικά θέλουμε τρόπαια. Νομίζω πως οι πιθανότητές μας να κατακτήσουμε το Europa League είναι μεγάλες. Είναι ωραία που τερματίσαμε πρώτοι και τώρα θα περιμένουμε να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο».

Στη συνέχεια ο Κάουτ ευχαρίστησε το κοινό της Ουτρέχτης που έδειξε να τον θυμάται και με το παραπάνω για την πενταετή προσφορά του στο σύλλογο μέχρι το 2003: «Ήταν ωραία. Οι φίλαθλοι της Ουτρέχτης ήταν φανταστικοί, όπως της Λίβερπουλ. Μετά από εφτά χρόνια ήταν απίστευτο που μου έκαναν τέτοια υποδοχή και μου έδειξαν σεβασμό. Τους είμαι υπόχρεος».

Όσο για τη μη συμμετοχή του στο βασικό σχήμα, ο φορ των «κόκκινων» κατανοεί την απόφαση του Ρόι Χότζον μιας και οι υποχρεώσεις των Δεκέμβριο ήταν πολλές: «Είχαμε πολλά σημαντικά παιχνίδια αυτό μήνα και επέλεξε να με ξεκουράσει. Κατανοητό. Το Σάββατο άλλωστε έχουμε έναν ακόμη σημαντικό αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: