Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Στρατιώτης Βιτόλο

Αψηφώντας τον σοβαρό κίνδυνο που διέτρεχε να χειροτερέψει ο τραυματισμός του στο γόνατο, ο Βίκτορ Βιτόλο αγωνίστηκε κατά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να προκριθεί στη φάση των «32» του Europa League.

«Είναι αλήθεια πως ο γιατρός μου είπε πως δεν έπρεπε να παίξω, από την άλλη όμως εγώ αισθανόμουν καλά και δεν ήθελα να χάσω αυτό το παιχνίδι. Συμφωνήσαμε πως θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι και αμέσως μετά θα κάνω την εγχείρηση», είπε ο Ισπανός μέσος, που όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του πανηγύρισαν έντονα το 1-0 μέσα στο καυτό «Μάξιμιρ» της Κροατίας.

«Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας και ό,τι έχει πετύχει. Χαίρομαι που ανήκω στον ΠΑΟΚ αξίζει πολλά αυτή η ομάδα», ανέφερε, ενώ σχετικά με την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πούλμαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ, εξήγησε το πώς λειτούργησε γι’ αυτούς το συγκεκριμένο περιστατικό στο χθεσινό παιχνίδι: «Το σωστό στο ποδόσφαιρο είναι να μιλάς στο γήπεδο. Αυτό το συμβάν ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς, θέλαμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε την πρόκριση και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: