Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Χαλίλχοτζιτς: «Μόνο ένα σουτ ο ΠΑΟΚ», «Οι Έλληνες δεν άξιζαν τη νίκη»

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να νικήσει την Ντιναμό σε κανένα από τα μεταξύ τους παιχνίδια εξέφρασε ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.
«Είμαι απογοητευμένος και πικραμένος. Οι αντίπαλοί μας είχαν μόνο ένα σουτ στην εστία μας και πέτυχαν ένα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Έχω την εντύπωση ότι και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, οι Έλληνες δεν άξιζαν τη νίκη», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Κροατών για να συνεχίσει για την εμφάνιση της ομάδας του:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Μετά παίζαμε αυθόρμητα χωρίς συνδυασμούς και στην πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ δεχθήκαμε το γκολ. Είχανε όλοι τους (σ.σ οι παίκτες της Ντιναμό) μία μεγάλη ευκαιρία. Όμως, ήταν άπειροι και αφελείς, ενώ σε μερικές περιπτώσεις δεν δείξανε την απαιτούμενη ποιότητα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πολέμησαν οι παίκτες μου. Και εγώ προσπάθησα να αλλάξω κάτι, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πετύχουμε κάτι καλό».

Όσο για τον κόσμο της Ντιναμό, είπε: «Λυπάμαι για όλους αυτούς τους οπαδούς που γέμισαν το "Μάξιμιρ". Δυστυχώς, ο αποκλεισμός αυτό είναι ένα πικρό χάπι που πρέπει να πιουν. Ωστόσο, η Ντιναμό κοιτάει μπροστά και συνεχίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: