Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Παπασταθόπουλος: «Δεν φεύγω από τη Μίλαν»

Τέλος στη φημολογία περί αποχώρησής του από τη Μίλαν έβαλε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Φήμες, που πήγαζαν από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στους «ροσονέρι», ήθελαν ομάδες από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, αλλά και Ιταλία να έχουν χτυπήσει την πόρτα του συλλόγου για τον διεθνή αμυντικό. Ο ίδιος, ωστόσο, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από το «Σαν Σίρο».

«Ουδέποτε υπήρξαν τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις με την ομάδα μου και τον μάνατζέρ μου. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους πρώτες έξι μήνες παρουσίας μου στο Μιλάνο, όπως και τα στελέχη του συλλόγου από εμένα, βελτιώθηκα σημαντικά στο επίπεδο της τακτικής και θέλω να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά προκειμένου να καθιερωθώ στη Μίλαν. Η θέση της διοίκησης είναι ότι παρότι ήρθαν προτάσεις από αρκετές ομάδες, δεν είμαι προς παραχώρηση διότι ο σύλλογος με θεωρεί μία από τις πιο σημαντικές επενδύσεις των τελευταίων χρόνων», δήλωσε ο 22χρονος άσος.

Ο Παπασταθόπουλος έχει φέτος μόλις τρεις επίσημες συμμετοχές με τη Μίλαν στη Serie A, βρισκόμενος μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: